Indiánská kuchařka : kuchyně indiánů Velkých planin a amerického Jihozápadu - pikantní směs tradice a modernity

Get it

Všem českým indiánům recepty na bizoní pečeni stejně jako na tortilly, fazole, saláty a ostré omáčky na sto způsobů, ale i chalupas, zuňijskou kaši a „chléb“ nebo krocana nadívaného piniovými oříšky a čokoládou.

Saved in:

Bibliographic Details

Main Author:
Roman Tadič, 1973-
Document Type:
Books
Document range:
274 stran ;
Published:
V Praze ; Podlesí : Dauphin, 2016
Series:
Sporáček
Subjects:
Physical Description:
274 stran ; 21 cm
Bibliography:
Obsahuje bibliografii, bibliografické odkazy a rejstříky
ISBN:
978-80-7272-777-3

:


Holdings

Help
You have to be logged in for creating requests.
Availability Status Department Collection Location Description Call #
In-house only
Loading…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
2-1377.957