Když Helena nevaří, pánem kuchyně jsem já Jiří Růžička : recepty na jídla často i neznámá, která byste však měli ochutnat

To chci

V knížce nalezneme předpisy na předkrmy, polévky, hlavní jídla z vepřového a hovězího masa, z drůbeže, z ryb, dále na zeleninová, bezmasá a sladká jídla. To vše je prokládáno vyprávěním o radostech z vaření a vzpomínkami Jiřího i Heleny Růžičkových.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor:
Pavel Toufar, 1948-2018
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah:
215 s. ;
Vydáno:
Praha : Formát, 2003
Vydání:
Vyd. 1.
Témata:
Fyzický popis:
215 s. ; 21 cm
Bibliografie:
Obsahuje rejstřík
ISBN:
80-86718-08-5

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
2-1122.652

Podobné